Sist opppdatert: 2016-11-14

Retningslinjer for personvern

1. Om Hoopla AS

Hoopla AS («Hoopla») gjør det mulig å planlegge, promotere og selge billetter til et arrangement. Vi gjør dette, gjennom tilgjengelig programvare på vår hjemmeside, domener og mobile applikasjoner. Heretter kalt «Tjenesten(e)».

2. Retningslinjer for personvern

Retningslinjene for personvern omfatter våre regler for innhenting av informasjon, inkludert personopplysninger samlet inn fra brukere og besøkende på Tjenestene. Med brukere mener vi:

  1. Registrerte brukere som er arrangører, heretter kalt «Arrangører».
  2. Kjøpere, som ønsker å kjøpe billetter til registrerte arrangement av arrangører gjennom Tjenesten, inkludert brukere som bestiller billetter til gratisarrangementer, heretter kalt «Kjøpere»
  3. Andre ikke-arrangører eller besøkende som er innom Tjenesten, heretter kalt «Besøkende».

Vi gjør oppmerksom på at du må være 15 år for å kunne kjøpe billetter via Hoopla på nett, og at arrangører står fritt til å sette en høyere aldersgrense på arrangementet sitt. For å opprette et arrangement må du være 18 år. Ved å bruke Tjenestene(e) bekrefter du at du oppfyller gjeldende aldersgrenser.

3. Personvernerklæring

SAMTYKKE:

VED Å BRUKE TJENESTENE, ELLER TILLATE NOEN Å BRUKE TJENESTENE PÅ DINE VEGNE, SAMTYKKER DU TIL VÅR INNSAMLING, BRUK, UTLEVERING, OVERFØRING, SAMT LAGRING AV DINE PERSONOPPLYSNINGER I HENHOLD RETNINGSLINJENE FOR PERSONVERN BESKREVET I DETTE DOKUMENTET. Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål angående disse retningslinjene for personvern eller spørsmål om vår praksis. Du kan kontakte oss ved å sende en epost til support@hoopla.no

wdasd

asdad

logo
Hoopla AS
7031 Trondheim
+47 22 55 21 00

Produkter

Løsninger

Hoopla

Kjøpe billetter?

Følg oss