Sist opppdatert: 2017-04-27

Vilkår for arrangører

1. Oversikt

Vilkår for arrangører gjelder all bruk av deg som Arrangør på:

(a) Hoopla sine hjemmesider og domener

(b) Tjenester tilgjengelige på siden levert av Hoopla for arrangementene dine, heretter kalt «Siden(e)»

(c) all programvare som definert under, samlet kalt «Tjenesten(e)».

Tjenestene eies og driftes av Hoopla, og tilbys forutsatt at arrangøren godtar vilkårene i dette dokumentet. Ved å benytte deg av, eller gå inn på Tjenestene, godtar du alle vilkår, og andre driftsregler, retningslinjer og prosedyrer som kan bli publisert fra tid til annen av Hoopla.

IKKE BENYTT DEG AV TJENESTEN dersom du ikke godkjenner alle vilkår, driftsregler, retningslinjer og prosedyrer beskrevet i dette dokumentet.

For å opprette et arrangement må du være 18 år. Ved å bruke Tjenestene(e) bekrefter du at du oppfyller gjeldende aldersgrense.

Tjenestevilkårene kan kun bli forandret for gjennom en skriftlig avtale signert av deg og en autorisert representant fra Hoopla, eller av Hoopla som oppgitt i avsnitt 1.1 under.

1.1 Endring av vilkår

Hoopla forbeholder seg retten til å endre vilkårene i denne tjenesteavtalen til enhver tid.

Det er ditt ansvar å sjekke denne tjenesteavtalen periodevis for å se etter endringer, men endringer som åpenbart vil være en ulempe for Arrangøren, vil bli varslet skriftlig i forveien. Din fortsatte bruk av Tjenestene etter endringer i tjenestevilkårene gjør at du godtar de nye vilkårene.

Dersom du ikke godtar alle endringene i disse tjenestevilkårene må du slutte å gå inn på, se igjennom og ellers bruke Tjenesten.

2. Beskrivelse av Hoopla

Hoopla AS leverer brukervennlige nettløsninger for salg-, distribusjon-, og sikker innløsning av billetter for registrerte brukere som er arrangører («Arrangører» eller «du»). Hoopla samler innbetalinger, inkludert tjenesteavgift, for arrangementer som arrangeres av Arrangører fra Kjøpere som ønsker å delta på arrangementene.

Arrangører besøker Siden, fyller inn informasjon om deres arrangement, inkludert pris, sted osv. og samler alle innbetalinger på nett direkte fra Kjøpere. Innbetalinger blir for tiden behandlet av PayEx, og eventuelle andre betalingsformidlere Hoopla har avtale med. For mer informasjon se: www.hoopla.no

2.1 Prising

Tjenesteavgiften legges til billettprisen og betales av sluttbruker. Tjenesteavgiften refunderes ikke. Tjenesteavgiften betales av sluttbruker samtidig med betaling for selve billetten og tilfaller i sin helhet Hoopla.

Billetter solgt på nett

For billetter solgt på nett trekkes tjenesteavgiften automatisk fra før innbetalingen videreføres til Arrangøren. Gjeldende tjenesteavgift kan sees på denne siden.

Skrankesalg

Ved skrankesalg gjelder en tjenesteavgift på 5 kr pr. solgte billett. Hoopla trekker tjenesteavgiften fra arrangørens billettomsetning. Fratrekkene gjøres samtidig med utbetaling og dokumenteres på oppgjørsmelding.

Arrangøren er selv ansvarlig for å overholde regler i henhold til MVA.

Prisene er eks. MVA.

Tilbud og medlemsavtaler

Dersom en arrangør mottar et tilbud direkte fra Hoopla, og i tillegg har mottatt et tilbud via en medlemsorganisasjon som Hoopla har en avtale med, gjelder kun ett av tilbudene. I dette tilfellet gjelder den avtalen som er mest gunstig for arrangøren.

logo
Hoopla AS
7031 Trondheim
+47 22 55 21 00

Produkter

Løsninger

Hoopla

Kjøpe billetter?

Følg oss