Smarte arrangører velger Hoopla

Over 3000 norske arrangører har til nå brukt Hoopla til å gjennomføre over 15000 store og små arrangementer fra Kirkenes i nord, til Kristiansand i sør. Her er noen av våre kundereferanser:

Ståle Gundersen

Arrangementsansvarlig, Strømsgodset

Hoopla leverer en integrert løsning for billettsalg og kiosksalg på Marienlyst. Dette gjør at vi får en unik innsikt i brukeradferden og lønnsomheten vår. Systemet er svært brukervennlig i tillegg stiller Hoopla opp når det er behov. Det gjør at vi er svært fornøyd med leveransen.

Truls Liang

Prosjektleder, Kongsberg Jazzfestival

Hoopla leverer kasser til alle vår salgspunkter spredt over hele Kongsberg. Det er svært viktig for oss at vi kan overlate rigg og oppsett til Hoopla og slippe å bekymre oss over at ting fungerer når de er tilstede og sørger for drift og support. De frivillige elsker kassa for den er så lett å bruke.

Barbro Kristoffersen

Leder, VM rallycross

Billettsystemet og kassesystemet til Hoopla har fungert perfekt for vårt arrangement. Vi er også veldig fornøyde med servicen som Hoopla yter under selve arrangementshelga. Hoopla er en stor bidragsyter til at arrangementet flyter så godt når vi har kontroll på besøkende og økonomi. Analysene og rapportene i etterkant gjør at vi enklere kan planlegge neste år arrangement. Vi gleder oss til å samarbeide med Hoopla de neste årene også.

Terje Kvernberg

Daglig leder, Go2Arena

Vi bruker Hoopla sine kasser i alle våre kiosker på Lerkendal, Marienlyst, Brann og Viking stadion. De er svært enkle å bruke og supereffektive, noe som er svært viktig for oss da mye av salget foregår i pausen på 15 minutter. Enkel oversikt over salget sparer oss og for mye arbeid.

Inger Smågård

Økonomisjef, Agrisjå

Vi har brukt Hoopla i flere år. Vi sjekker inn opp mot 30.000 besøkende inkludert utstillere i løpet av helgen. Hoopla leverer kasseløsninger til utstillere og alt som har med salg av billetter til publikum på nett og  døra. Alt settes opp for denne helgen og det fungerer hver gang.

Yngve Bastesen

Ass. Direktør, Asker Næringsråd

Vi brukte hoopla som påmelding til Næringslivets nettverksdag i Asker, som arrangeres hvert år, og er svært fornøyd. Systemet er både enkelt å sette seg inn i, og Hoopla har vært fleksible med å hjelpe oss når vi har hatt spørsmål og behov for hjelp. Et system som fungerer og gir noe tilbake.

Synnøve Thoresen

Den Norske Dataforening Midt-Nord

Løsningen er enkel og lett å ta i bruk, både for gratis og betalte arrangement. Den gir god oversikt over påmeldinger av deltagere. Vi kan utforme billettinformasjon slik vi selv ønsker det, og samtidig få ut gode rapporter. Hoopla app’en gjør det enkelt å registrere innslipp av deltagere på arrangementer. Hoopla er alltid tilstede om vi behøver hjelp, eller om vi ønsker å diskutere nye muligheter.

Aslaug Rustad

Oi! Trøndersk Mat og Drikke AS

Vi valgte Hoopla som leverandør av kassesystem for Bryggerifestivalen i 2016, og har benyttet dette systemet siden. Kassesystemet er fleksibelt, intuitivt og enkelt å bruke for de frivillige, og gir oss i festivaladministrasjonen løpende oversikt over salgsutviklingen gjennom festivaldagen. Hoopla er flinke til å gi opplæring, og service gjennom festivalperioden. Og det beste? Hoopla har gitt oss unik innsikt i driverne bak salget time for time, i tillegg til at det har spart oss for mye tid med oppgjør og administrasjon. Takk Hoopla!

Stine Stenseth

Prosjektleder, Holmenkollen Skifestival AS

Vi valgte Hoopla sine kassesystemer fordi de ga oss mulighet til tett oppfølgning og kontroll på de ulike utsalgsstedene. Løsningen er nettbasert som er enkel å forstå, flere kan være pålogget samtidig med ulik tilgang og selve kassene er enkle å bruke, selv for de som ikke er vant til å stå i kasser. Erfaringen under og etter arrangement var at systemene fungerte slik vi var forespeilet og vi er godt fornøyd. I tillegg fikk vi uvurderlig service underveis med håndteringen av kassene og teknisk oppfølgning underveis. Vi er svært fornøyd med totalleveransen til Hoopla

Kom i gang med billettsalget nå

Selg dine første billetter innen 5 minutter

logo
Hoopla AS
7031 Trondheim
+47 22 55 21 00

Produkter

Løsninger

Hoopla

Kjøpe billetter?

Følg oss